Trouwlocatie Den Haag

Op zoek naar een trouwlocatie Den Haag? ​Trouwen in Den Haag? Trouwen op het strand? Bij Habana Beach, dat te vinden is op het mooiste en zonnigste plekje van het strand van Kijkduin, is het mogelijk om op het strand te trouwen. Habana Beach is een officiële trouwlocatie. Wij maken uw droom graag werkelijkheid. Bij Habana Beach kunt u trouwen met uw voeten in het zand en met de zee op een paar meter afstand. Wat is er mooier dan op zo'n bijzondere locatie elkaar het ja-woord te geven? 

Trouwen bij trouwlocatie Den Haag Habana Beach

Elke bruiloft is uniek. We bieden u daarom graag de mogelijkheid om uw bruiloft bij Habana Beach vorm te geven zoals jullie dat willen. Willen jullie een groot feest geven? Of willen jullie misschien juist trouwen met alleen jullie beste vrienden en jullie familie om jullie heen? Bij Habana Beach kan het allemaal. We bieden u niet alleen een trouwlocatie op een bijzondere locatie, maar we denken ook graag met u mee zodat we er voor kunnen zorgen dat het straks een onvergetelijk mooie dag wordt. 
Op de dag zelfs kunt u bij Habana Beach zorgeloos genieten van dé grote dag. Wij nemen u alles uit handen en we zorgen er voor dat het u en uw gezelschap aan niets ontbreekt. Of het nu gaat om een swingend feest, een strandfeest in stijl of om een intiem samenzijn met uw vrienden en familie, bij Habana Beach zorgen we er graag voor dat het onvergetelijk wordt. 
Wij helpen u graag bij het organiseren van uw bruiloft op het strand van Kijkduin. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een bruiloft op deze bijzondere trouwlocatie Den Haag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden! We vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is. We denken met u mee over bijvoorbeeld de ceremonie, de receptie, het feest of het diner. We geven u advies en informatie. Bij Habana Beach kunt u uw bruiloft vormgeven zoals u het wilt.

Bent u op zoek naar een trouwlocatie Den Haag op een bijzonder plek? En wilt u graag trouwen op het strand? Dan is trouwen bij Habana Beach misschien wel iets voor u. U kunt er elkaar het ja-woord geven met de zee op de achtergrond. U kunt er samen met uw gasten genieten van een heerlijk diner of bijvoorbeeld een BBQ. U kunt er genieten van een prachtige zonsondergang. Bij Habana Beach maken we er graag een onvergetelijke dag van! 

Contact gegevens

Habana Beach
Zuiderstrand 15 en 16
2554 GH Den Haag

Telefoonnummer locatie:
070 - 323 8966

Tevens kunt u het gehele jaar ons kantoor bereiken van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 op het telefoonnummer:
070 - 2050295

Contact formulier

Hieronder treft u een contactformulier aan waarin u uw verzoek aan ons kunt mailen.
Uiteraard kunt u ons ook direct mailen via info@habana.nl

Vanaf 10 personen vragen wij u telefonisch of per e-mail te informeren naar de mogelijkheden.