Strandtent Den Haag

​Bent u op zoek naar een strandtent Den Haag? Kom dan langs bij Habana Beach. Habana Beach vindt u op het strand van de badplaats Kijkduin. Habana Beach bestaat al 15 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig restaurant waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje op een bijzondere locatie. Wilt u uw dagje strand combineren met een heerlijke lunch of een diner? Dan zit u goed bij Habana Beach. Op ons ruime terras is het goed toeven. Een heerlijke plek om te ontspannen, met uw voeten in het zand. 

De locatie van strandtent Den Haag

​Habana Beach heeft een bijzondere ligging. Habana Beach is namelijk gelegen op het mooiste en meest zonnige plekje van het strand van Kijkduin. Ook als het minder goed weer is kunt u bij Habana Beach terecht. Door de sfeervolle inrichting is het ook binnen aangenaam om te verblijven. Habana Beach is dan wel op het strand gelegen, de locatie is uitstekend te bereiken. Of u nu met de auto komt of met het openbaar vervoer, voor u het weet staat u bij Habana Beach. 

Mogelijkheden bij Strandtent Den Haag

  ​Als strandtent Den Haag bieden we u verschillende mogelijkheden voor het organiseren van een feest of een evenement. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een locatie voor het geven van een trouwfeest of zoekt u een originele plek om uw verjaardag te vieren? Bij Habana Beach zorgen we er graag voor dat het een onvergetelijke ervaring wordt! Ook als u een bedrijfsuitje wilt organiseren op het strand staan we bij Habana Beach voor u klaar. We bieden u verschillende avontuurlijke en sportieve activiteiten die de teamspirit verhogen. We werken hiervoor samen met professionals die de volledige invulling van het programma voor u kunnen verzorgen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het organiseren van een bedrijfsuitje, of voor bijvoorbeeld het vieren van uw verjaardag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We leggen u dan graag de opties voor en denken graag met u mee over de manier waarop uw evenement het beste kan worden vormgegeven. Als strandtent Den Haag doen wij er alles aan om er voor te zorgen dat u met uw gezelschap heerlijk kunt ontspannen in een sfeervolle, inspirerende omgeving. Ook een BBQ op het strand behoort tot de mogelijkheden. Onze koks verzorgen graag een uitgebreide, heerlijke BBQ voor uw gezelschap. Zo wordt uw evenement een onvergetelijke ervaring waar iedereen van kan genieten, jong en oud. We horen graag van u wat wij als strandtent Den Haag voor u kunnen betekenen! 

Contact gegevens

Habana Beach
Zuiderstrand 15 en 16
2554 GH Den Haag

Telefoonnummer locatie:
070 - 323 8966

Tevens kunt u het gehele jaar ons kantoor bereiken van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 op het telefoonnummer:
070 - 2050295

Contact formulier

Hieronder treft u een contactformulier aan waarin u uw verzoek aan ons kunt mailen.
Uiteraard kunt u ons ook direct mailen via info@habana.nl

Vanaf 10 personen vragen wij u telefonisch of per e-mail te informeren naar de mogelijkheden.