Strandfeest Kijkduin

​Bent u op zoek naar een geschikte locatie om een geweldig strandfeest Kijkduin te kunnen geven? Bij Habana Beach staat de deur voor u open. Habana Beach is gelegen op een schitterende locatie. U vindt ons op het mooiste en zonnigste plekje van Kijkduin. Habana Beach is eenvoudig te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar om er een geweldig strandfeest Kijkduin van te maken! 

​Een strandfeest Kijkduin bij Habana Beach

​Bij Habana Beach hebben we volop mogelijkheden om verschillende soorten feesten en partijen te kunnen realiseren. Onze bijzondere locatie op het strand leent zich bijvoorbeeld uitstekend voor een bruiloft maar ook voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeest of een zakelijk event. Er is van alles mogelijk. We horen graag van u wat uw wensen zijn en spreken dan de mogelijkheden met u door. We doen er bij Habana Beach alles aan om uw strandfeest Kijkduin tot een onvergetelijk feest te maken. We hebben voldoende faciliteiten voor verschillende feestelijke gelegenheden. Zou u bijvoorbeeld graag willen barbecueën op het strand? Dan zit u helemaal goed bij Habana Beach. Onze koks verzorgen graag een heerlijke, uitgebreide BBQ voor u. Als u contact met ons opneemt vertellen wij u graag wat er op het gebied van een BBQ allemaal mogelijk is!

Over Habana Beach

​Habana Beach bestaat al 15 jaar en is uitgegroeid tot een volwaardig restaurant op een prachtige locatie op het strand van badplaats Kijkduin. Op het ruime terras van Habana Beach kunnen gasten heerlijk ontspannen en genieten van een hapje en een drankje. Wilt u uw verjaardag vieren in de sfeervolle ambiance van Habana Beach of bent u op zoek naar een leuke locatie voor een kinderfeestje? Bij Habana Beach kan het allemaal. Ook voor zakelijke events of bijvoorbeeld bedrijfsuitjes bent u bij Habana Beach aan het juiste adres. U heeft bij ons een ruime keuze aan sportieve en avontuurlijke activiteiten waarmee u de teamspirit kunt vergroten. Wij staan met een professioneel team voor u klaar om de volledige invulling van uw beach event te verzorgen.

​Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een strandfeest Kijkduin bij Habana Beach? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met u mee en vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is bij Habana Beach. Habana Beach is dé locatie voor een onvergetelijk strandfeest Kijkduin. We horen graag van u wat wij voor u kunnen betekenen! 

Contact gegevens

Habana Beach
Zuiderstrand 15 en 16
2554 GH Den Haag

Telefoonnummer locatie:
070 - 323 8966

Tevens kunt u het gehele jaar ons kantoor bereiken van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 op het telefoonnummer:
070 - 2050295

Contact formulier

Hieronder treft u een contactformulier aan waarin u uw verzoek aan ons kunt mailen.
Uiteraard kunt u ons ook direct mailen via info@habana.nl

Vanaf 10 personen vragen wij u telefonisch of per e-mail te informeren naar de mogelijkheden.