Bedrijfsuitje Kijkduin

​Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor het organiseren van een bedrijfsuitje Kijkduin? Bij Habana Beach bent u aan het goede adres. Bij Habana Beach bieden we u verschillende opties om uw bedrijfsuitje Kijkduin onvergetelijk te maken. We denken graag met u mee zodat we uw wensen kunnen vertalen in een bedrijfsuitje Kijkduin op maat.  ​

Locatie voor bedrijfsuitje Kijkduin

​Habana Beach is gelegen op het mooiste en zonnigste plekje op het strand van badplaats Kijkduin. De locatie is heel goed te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Habana Beach bestaat al 15 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een stijlvol, volwaardig restaurant aan het strand. Habana Beach beschikt over een ruim terras waar gasten onder het genot van een hapje en een drankje heerlijk kunnen ontspannen. Is het slecht weer? Ook binnen bij Habana Beach is het goed toeven dankzij de sfeervolle inrichting. Habana Beach is hét adres als u iets te vieren heeft. Zo kunt u bijvoorbeeld een verjaardagsfeest vieren bij Habana Beach of een bruiloft. Ook voor bedrijfsuitjes en zakelijke events bent u bij Habana Beach aan het goede adres. Wij verzorgen graag de volledige invulling van uw feest of event!  ​

Een bedrijfsuitje Kijkduin bij Habana Beach

De ligging aan het strand maakt van Habana Beach de ideale locatie voor een bedrijfsuitje Kijkduin. Met het strand voor de deur kunnen we u volop mogelijkheden bieden voor sportieve en avontuurlijke activiteiten. Aan de hand van uw wensen en uw budget spreken we graag de mogelijkheden met u door. U kunt bij Habana Beach bijvoorbeeld met verschillende activiteiten de teamspirit verhogen. Met een bedrijfsuitje is er vaak sprake van een gevarieerd gezelschap. We bieden daarom bij Habana Beach voor ieder wat wils.

​We werken samen met Flitz-events waardoor we u verschillende sportieve en avontuurlijke activiteiten kunnen aanbieden. We laten u graag kennismaken met de mannen van Flitz-events en we laten u graag het uitgebreide pakket aan mogelijkheden zien. Bij Habana Beach zorgen we er voor dat uw bedrijfsuitje Kijkduin onvergetelijk wordt. We staan met een professioneel team voor u klaar om alles tot in de puntjes te verzorgen. We verzorgen graag de volledige invulling van uw uitje, zodat u samen met uw collega's kunt genieten van een ontspannen en gezellig bedrijfsuitje Kijkduin.

Interesse in een bedrijfsuitje Kijkduin?

​Habana Beach is hét adres voor zakelijke events en bedrijfsuitjes op een prachtige locatie aan het strand van Kijkduin. Wat kunnen wij voor u betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!  

Contact gegevens

Habana Beach
Zuiderstrand 15 en 16
2554 GH Den Haag

Telefoonnummer locatie:
070 - 323 8966

Tevens kunt u het gehele jaar ons kantoor bereiken van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 op het telefoonnummer:
070 - 2050295

Contact formulier

Hieronder treft u een contactformulier aan waarin u uw verzoek aan ons kunt mailen.
Uiteraard kunt u ons ook direct mailen via info@habana.nl

Vanaf 10 personen vragen wij u telefonisch of per e-mail te informeren naar de mogelijkheden.