Bedrijfsfeest Den Haag

Wilt u een bedrijfsfeest Den Haag geven en bent u op zoek naar een geschikte locatie? Als u iets bijzonders wilt maken van uw bedrijfsfeest Den Haag, dan moet u bij Habana Beach zijn. Op een bijzondere locatie, op het strand van de badplaats Kijkduin, vindt u Habana Beach. Habana Beach is de ideale locatie voor een sfeervol, gezellig bedrijfsfeest. De locatie is eenvoudig te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer, waardoor alle gasten de locatie makkelijk kunnen bereiken. Daarnaast zorgt de bijzondere locatie op het strand voor een unieke sfeer, die uw bedrijfsfeest Den Haag ongetwijfeld tot een succes zal maken.

​Bij Habana Beach doen we er alles aan om er voor te zorgen dat het een onvergetelijk bedrijfsfeest wordt. We denken bij Habana Beach graag met u mee. Wat zijn uw wensen? Wat is uw budget? Heeft u nog specifieke wensen of ideeën? We helpen u graag om het bedrijfsfeest vorm te geven. We beschikken bij Habana Beach over voldoende faciliteiten om uw bedrijfsfeest tot een succes te maken. 

Mogelijkheden voor een bedrijfsfeest Den Haag

Habana Beach is een sfeervolle locatie voor uw bedrijfsfeest Den Haag. Er zijn veel manieren mogelijk om uw bedrijfsfeest vorm te geven bij Habana Beach. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We spreken dan graag alle mogelijkheden met u door. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een bedrijfsuitje te combineren met een bedrijfsfeest. We bieden u bij Habana Beach verschillende sportieve en avontuurlijke activiteiten aan, in samenwerking met Flitz-events. Het is ook mogelijk om te dineren bij Habana Beach. We verzorgen graag een heerlijk diner voor uw gezelschap. Zo geniet u op een paar meter afstand van de zee van een heerlijk diner. Het is ook mogelijk om te barbecueën bij Habana Beach. Onze koks verzorgen graag een heerlijke, uitgebreide BBQ voor u en uw gezelschap. Zo kan iedereen genieten van heerlijk eten en drinken. Habana Beach biedt u alles wat u nodig heeft voor een geslaagd, gezellig bedrijfsfeest Den Haag. Heeft u interesse in het geven van een bedrijfsfeest bij Habana Beach? Laat het ons dan weten. Wij staan graag voor u klaar om uw bedrijfsfeest Den Haag onvergetelijk te maken. We hebben voor elk wat wils bij Habana Beach, zodat we voor iedereen een passend bedrijfsfeest kunnen realiseren. Als u op zoek bent naar een bijzondere locatie voor een gezellig bedrijfsfeest, dan zit u bij Habana Beach goed. We horen graag van u wat wij voor u kunnen betekenen! 

Contact gegevens

Habana Beach
Zuiderstrand 15 en 16
2554 GH Den Haag

Telefoonnummer locatie:
070 - 323 8966

Tevens kunt u het gehele jaar ons kantoor bereiken van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 op het telefoonnummer:
070 - 2050295

Contact formulier

Hieronder treft u een contactformulier aan waarin u uw verzoek aan ons kunt mailen.
Uiteraard kunt u ons ook direct mailen via info@habana.nl

Vanaf 10 personen vragen wij u telefonisch of per e-mail te informeren naar de mogelijkheden.