Beachclub Kijkduin

​Bent u op zoek naar een beachclub Kijkduin? Kom dan langs bij Habana Beach. Habana Beach is een sfeervolle beachclub die direct op het strand van Kijkduin is gelegen. Bij Habana Beach kunt u terecht voor gezelligheid tot in de late uurtjes. Er worden met regelmaat feestjes georganiseerd bij Habana Beach. Hou de agenda op onze website in de gaten en kom gezellig langs!

Habana Beach, dé beachclub Kijkduin!

​Habana Beach is the place to be als u op zoek bent naar een gezellige plek om even iets te drinken of om iets te eten. Op ons ruime terras kunt u heerlijk buiten zitten, op enkele meters afstand van de zee. Habana Beach is een heerlijke plek om 's avonds na een lange dag te ontspannen onder het genot van een hapje of een drankje.

Habana Beach bestaat al 15 jaar. Inmiddels is Habana Beach uitgegroeid tot een volwaardig restaurant op een bijzondere locatie aan het strand. We bieden u een gevarieerde kaart met verrassende gerechten. U kunt bij Habana Beach komen lunchen of komen dineren. U kunt natuurlijk ook alleen iets drinken op ons ruime terras. We bieden u ook een BBQ, wat natuurlijk onlosmakelijk is verbonden met het strand. Onze koks bereiden graag een uitgebreide BBQ voor u. 

​Een feest geven

​Het is ook mogelijk om een feest te geven bij Habana Beach. Als beachclub Kijkduin bieden we u verschillende mogelijkheden om een feestelijke evenement te organiseren. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een bijzondere locatie voor een bedrijfsfeest, een verjaardagsfeest, een jubileum of zelfs een bruiloftsfeest? Neem dan contact op met Habana Beach. Bij Habana Beach hebben we alles in huis om er een onvergetelijk feest van te maken. We zorgen er met een professioneel team voor uw feest tot in de puntjes is verzorgd. U kunt ook uw complete bruiloft vieren bij Habana Beach. Wij zijn een officiële trouwlocatie. 

​ ​Er is veel mogelijk bij Habana Beach en er is veel mogelijk als u een eigen feest wilt organiseren. We denken graag met u mee en leggen graag de verschillende opties aan u voor. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een eigen feest? Of wilt u misschien weten wat de activiteiten zijn die er momenteel op de agenda staan bij Habana Beach? Neem dan contact met ons op, of kijk op onze website. We hopen u graag binnenkort welkom te mogen heten bij Habana Beach, dé beachclub Kijkduin op een bijzondere locatie. 

Contact gegevens

Habana Beach
Zuiderstrand 15 en 16
2554 GH Den Haag

Telefoonnummer locatie:
070 - 323 8966

Tevens kunt u het gehele jaar ons kantoor bereiken van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 op het telefoonnummer:
070 - 2050295

Contact formulier

Hieronder treft u een contactformulier aan waarin u uw verzoek aan ons kunt mailen.
Uiteraard kunt u ons ook direct mailen via info@habana.nl

Vanaf 10 personen vragen wij u telefonisch of per e-mail te informeren naar de mogelijkheden.