BBQ strand Kijkduin

Op zoek naar BBQ strand Kijkduin? ​Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een BBQ op het strand van Kijkduin? Op de mooiste en zonnigste locatie van het strand van Kijkduin vindt u Habana Beach. Habana Beach bestaat al 15 jaar en is in de loop van de tijd uitgegroeid tot een volwaardig restaurant. Het is dé plek om heerlijk te ontspannen na bijvoorbeeld een strandwandeling. Habana Beach heeft een ruim terras waar u heerlijk kunt ontspannen onder het genot van een hapje en een drankje.

​Op het gebied van feestelijke activiteiten bieden we u bij Habana Beach volop mogelijkheden. Onze deuren staan open als u op zoek bent naar een locatie voor een bedrijfsfeest, een verjaardagsfeest, een kinderfeestje of bijvoorbeeld een bruiloft. Er is veel mogelijk. Bij Habana Beach denken we graag met u mee, zodat we uw plannen en ideeën kunnen vertalen naar een onvergetelijk feest. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Habana Beach? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We horen graag van u hoe wij u bij Habana Beach van dienst kunnen zijn. 

​Een BBQ strand Kijkduin

​Zou u graag een BBQ strand Kijkduin willen realiseren voor bijvoorbeeld uw verjaardag of voor een bedrijfsuitje? Dan zit u goed bij Habana Beach. Bij Habana Beach beschikken we over voldoende faciliteiten om een onvergetelijke BBQ voor u te verzorgen. Onze koks bereiden graag een heerlijke, uitgebreide BBQ voor u. Habana Beach is dé plek voor een onvergetelijke BBQ. Met uw voeten in het zand genieten van de uitstekend verzorgde BBQ, samen met bijvoorbeeld uw familie en vrienden of uw collega's. Bij Habana Beach maken we er iets bijzonders van.

​Habana Beach is niet alleen dé locatie bij uitstek voor een BBQ strand Kijkduin vanwege de sfeervolle ambiance maar ook vanwege de ligging. Habana Beach is namelijk goed te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer. Gasten kunnen de locatie zo snel een eenvoudig bereiken. Heeft u interesse in een BBQ strand Kijkduin bij Habana Beach en wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met u mee en kunnen u precies vertellen wat er bij Habana Beach allemaal mogelijk is op het gebied van een BBQ. We zorgen er graag voor dat de BBQ strand Kijkduin een onvergetelijke ervaring wordt waar u samen met uw vrienden en familie of uw collega's volop van kunt genieten. Zoekt u een locatie voor een BBQ strand Kijkduin? Dan moet u bij Habana Beach zijn! 

Contact gegevens

Habana Beach
Zuiderstrand 15 en 16
2554 GH Den Haag

Telefoonnummer locatie:
070 - 323 8966

Tevens kunt u het gehele jaar ons kantoor bereiken van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 op het telefoonnummer:
070 - 2050295

Contact formulier

Hieronder treft u een contactformulier aan waarin u uw verzoek aan ons kunt mailen.
Uiteraard kunt u ons ook direct mailen via info@habana.nl

Vanaf 10 personen vragen wij u telefonisch of per e-mail te informeren naar de mogelijkheden.